- This event has passed.
Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloihin -pienryhmä
21 helmikuun, 2018 @ 13:00 - 16:00
| 100€Event Navigation
Lähde perehtymään lihan teurastukseen, leikkaamiseen, jatkojalostukseen ja markkinointiin.
Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa.
Aloitus on keskiviikkona 21.2.2018 klo 13‐16 Biotalousinstituutissa Saarijärvellä (Tuumalantie 17,
43130 Tarvaala). Seuraavat tapaamiset sovitaan aloituskerralla.
Koulutus on 15 x 1 h ja se toteutetaan 4-5 koulutuspäivän aikana. Koulutuksen hinta on 100
€/henkilö.
Ilmoittautumiset Mariannelle perjantaihin 9.2.2018 mennessä.
Marianne Niinikoski
marianne.niinikoski@jamk.fi
040 183 7085
Luomutapahtumia järjestää ja koordinoi Keski-Suomessa Jyväskylän ammattikorkeakoulun, ProAgria Keski-Suomen ja
Luken yhteinen Luomuliiketoiminnan kehittäminen Keski-Suomessa -koulutushanke (LuomuKS). Hanke saa rahoitusta
Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.