Kaalilaatikko

RUUSULAN MARJA- JA VIINITILA, MAARIT KIISKISEN RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 500 g valkokaalia
  • 2 sipulia
  • 2 porkkanaa
  • 250 g lammasjauhelihaa
  • 4 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • ½ dl ohrasuurimoita
  • 1 rkl siirappia
  • ½ tl kirveliä ja meiramia

Ohje:

1. Hienonna kaali ja sipulit. Viipaloi porkkanat.
2. Ruskista jauheliha kevyesti padan pohjalla. Lisää pataan kasvikset, vesi, suola ja ohrasuurimot. Sekoita ainekset sekaisin.
3. Paista kaalilaatikkoa uunin alaosassa 200 °C lämmössä noin 1½ tuntia. Lisää paistamisen aikana tarvittaessa nestettä.
4. Lisää loput mausteet ja tarkista maku.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös