TURKKILAN TILAN EMÄNTÄ PIRKON RUOKAOHJE
Ainekset:
- 200 g porkkanaa
- 100 g kyssäkaalia
- 200 g kukka- ja parsakaalia
- 300 g perunaa lohkoina
- Valkosipulia
- Voita
- Yrttejä
- Lisäksi: 4 kpl foliota noin 40cm ja 4 kpl leivinpaperia noin 30cm
Ohje:
1. Keitä lohkotut kasvikset ja perunat puolikypsiksi suolavedessä.
2. Aseta kostutettu leivinpaperi folion päälle.
3. Paketoi kasvikset folionyytteihin, laittaen väliin sipulisilppua ja päälle voisulaa, johon olet pilkkonut pari valkosipulin kynttä, sekä valitsemiasi tuoreita yrttejä.
4. Grillaa nyytit kypsiksi. Voit kypsentää nyytit myös uunissa 200 asteessa noin 20 min.