KANSAINVÄLISTYVÄT MAASEUTUYRITTÄJÄT JA NUORET HANKKEEN LEENA KUHNON RUOKAOHJE
Ainekset:
- 1 l käden lämpöistä vettä
- 1 pala hiivaa
- 1 dl öljyä
- 2 tl suolaa
- 2 dl juustoraastetta
- 1 dl spelttirouhetta
- 5 dl hiivaleipäjauhoja
- vehnäjauhoja
Ohje:
1. Lisää veteen hiiva murennettuna.
2. Lisää öljy, suola, juustoraaste ja spelttirouhe.
3. Lisää hiivaleipäjauhot ja alusta taikina kiinteäksi vehnäjauhoilla.
4. Jaa taikina neljään osaan ja leivo osat tangoiksi.
5. Leikkaa tangot palasiksi ja laita pellille leivinpaperin päälle kohoamaan leikkauspinta ylöspäin.
6. Paista hyvin kohonneena 225 asteessa 5-10 min.