Paahtokermavanukas

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ PEKKA HILLUN RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 2½ dl kuohukermaa
  • ½ dl maitoa
  • 1 vaniljatanko
  • ¾ dl taloussokeria
  • ¼ dl fariinisokeria
  • 3 keltuaista

Ohje:

1. Kiehauta halkaistu vaniljatanko kerma-maidossa. Poista vaniljatanko ja jätä seos jäähtymään.
2. Vatkaa taloussokeri ja keltuaiset kovaksi vaahdoksi.
3. Lisää jäähtynyt kerma-maito sokeri-keltuaisvaahdon joukkoon ja jaa massa uunin kestäviin annosvuokiin.
4. Kypsennä vanukkaita uunissa 95 °C lämmössä noin tunnin ajan. Anna vanukkaiden jäähtyä.
5. Ripottele vanukkaiden pinnalle juuri ennen tarjoilua fariinisokeria ja polta pinta rapeaksi uunin grillissä.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös