PUUPPOLAN TILAN KAARINA JA PAULI AHOLAN KAURAINEN JA GLUTEENITON RUOKAOHJE
Ainekset:
- 5 dl maitoa
- 1 dl vaahdotettavaa vaniljakastiketta
- 2 dl Aitokaura -kaurahiutaleita
- 1 dl tattarijauhoa
- 1/2 dl perunajauhoa
- 2 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 2 kananmunaa
- 50 g voita
Ohje:
1. Jauha kaurahiutaleet lesemäiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Sekoita maidon ja vaniljakastikkeen joukkoon kuivat aineet, munat ja sulatettu rasva.
3. Anna turvota 40 minuuttia.
4. Paista öljytyllä vohveliraudalla. Öljyä käyttämällä saat vohveleihin rapean pinnan.