Herkkutattipihvit

KESKI-SUOMEN MARJA-ALAN KEHITTÄMISHANKE MARKE:N PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ OILI RUOKAMON RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 5 dl kokoon keitettyjä herkkutatteja
  • 2 sipulia
  • 2 munaa
  • 1 dl vähälaktoosista kermamaitoa
  • 1½ dl korppujauhetta
  • 1½ tl suolaa
  • ¼ tl jauhettua mustapippuria
  • Yrttimausteita maun mukaan
  • Tarvittaessa rypsiöljyä paistamiseen

Ohje:

1. Puristele sienet siivilän läpi mahdollisimman kuiviksi. Jauha sienet ja sipuli sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
2. Turvota korppujauhe kermamaidossa.
3. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
4. Muotoile seoksesta pihvejä ja paista ne paistinpannulla öljyssä tai uunissa leivinpaperin päällä 200 °C lämmössä noin 20 minuuttia.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös