- This event has passed.
Vientityöpaja 3: Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu
3 joulukuun, 2018 @ 13:30 - 17:30
Event Navigation
Mitä vaaditaan myyvän pakkauksen suunnittelulta? Onko globaaleilla ja lokaaleilla markkinoilla eroa, kun viestit tuotteestasi kuluttajalle?
Käytännönläheiset asiantuntijat Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä Verso Finland Oy:ltä perehdyttävät meidät asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja kohderyhmälähtöiseen pakkaussuunnitteluun.
Ohjelma
13.15 Kahvit ja suolaista purtavaa
13.30 Tervetuloa! Sanna Ojala, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
13.40 Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu, Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä Verso Finland Oy
- Mitä ja miten pakkauksesi viestii tuotteestasi kuluttajalle?
- Globaalit ja lokaalit markkinat – onko niissä eroa?
- Miten tuotetta, brändiä ja pakkausta kehitetään yhdenmukaisesti?
- Top 10 elintarviketrendit 2018 ja miten niitä pakkauksissa viestitään
n. 15.15 -15.30 Tauko – hedelmiä
- Esimerkkejä pakkaussuunnittelusta ja -ratkaisuista
- Mitä vaaditaan myyvän pakkauksen suunnittelulta? (Pakkauskehityksen ABC)
- Premium-tuotteiden pakkaustrendit
- Yrittäjien omat esitykset brändin- ja pakkauksen tilasta (osallistujille vapaaehtoinen)
- Kehitysehdotuksia keskustellen ryhmässä.
16.45 Palaute ja toiveet helmikuussa 2019 järjestettävälle jatkotyöpajalle markkinointiviestintään ja brändäykseen liittyen.
17.30 Päätössanat ja turvallista kotimatkaa!
Työpaja on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.
Työpaja sisältää kahvituksen ja hedelmiä välipalaksi.
Vientityöpaja 3 kuuluu elintarvikeviennin edistämisen aktivointityöpajasarjaan, jotka järjestetään Maaseuturahaston rahoittaman Vientivalmiuksien kehittäminen Saksan markkinoille – IGW2019 -hankkeen toimesta. Ensimmäisen kahden työpajan koulutusosiot voit katsoa täältä Kansainvälistymisen ABC, Elintarvikeviennin viranomaisvaatimukset