Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ruoka & matkailu osaksi Keski-Suomen brändiä Jyväskylässä Ravintola Harmoonissa 8.10.2019

8 lokakuun, 2019 @ 09:00 - 15:30

Ruoka & matkailu osaksi Keski-Suomen brändiä järjestetään Jyväskylässä Ravintola Harmoonissa tiistaina 8.10.2019 klo 9.00–15.30. Tilaisuudessa kehitetään ruokabrändiä osana Keski-Suomen matkailun strategiatyötä.

Kutsumme Sinut vaikuttamaan maakunnan tulevaan ruokabrändiin ja Keski-Suomen matkailustrategiaan. Tilaisuudessa kuullaan myös alustukset nykytilanteesta ja tulevaisuuden trendeistä.

Menu

Check-in ja kahvit

Tervetuloa, Leena Pölkki, JAMK

Huomenta ja hommiin, Tapani Mattila, maakuntajohtaja, Keski-Suomen liitto

Matkailu ja strategia, Susanne Sarvilinna, Visit Jyväskylä

Ruoka ja Keski-Suomi, Minna-Maaria Hiekkataipale, JAMK

Maakunta ja konseptointi, Tuulia Nieminen, Keski-Suomen liitto

Kommenttipuheenvuoro Ruoka & Matkailu, Maija Sydänmaalakka, Café Meijerinliiteri

Vedetään henkeä

Case Baskimaa, Raija Partanen, Keski-Suomen liitto

Ruoka ja trendit, Teemu Moilanen, Haaga-Helia (video)

Pallo jalkaan, Hilkka Heikkilä, JAMK

11.30–12.30
Lounas á la Keski-Suomi (omakustanteinen)

Työpajat käyntiin – vaikuttamaan Keski-Suomen ruoka & matkailu -brändiin

Mitä syntyi ja kuinka edetään, Hilkka Heikkilä, JAMK

Kotimatkalle

Tilaisuuden järjestävät Jyväskylän ammattikorkeakoulun Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hanke yhteistyössä Keski-Suomen liiton ja Visit Jyväskylän kanssa.

Lisätietoa:
leena.polkki@jamk.fi, p. 050 4011 894
tuulia.nieminen@keskisuomi.fi, p. 040 591 5058
susanne.sarvilinna@jyvaskyla.fi, p. 0400 885 786

Ilmoittautuminen 4.10.2019 mennessä


Venue

Kokousravintola Harmooni
Väinönkatu 1
Jyväskylä, 40100 Suomi
+ Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös