- This event has passed.
Ruoka & matkailu osaksi Keski-Suomen brändiä Jyväskylässä Ravintola Harmoonissa 8.10.2019
8 lokakuun, 2019 @ 09:00 - 15:30
Event Navigation
Ruoka & matkailu osaksi Keski-Suomen brändiä järjestetään Jyväskylässä Ravintola Harmoonissa tiistaina 8.10.2019 klo 9.00–15.30. Tilaisuudessa kehitetään ruokabrändiä osana Keski-Suomen matkailun strategiatyötä.
Kutsumme Sinut vaikuttamaan maakunnan tulevaan ruokabrändiin ja Keski-Suomen matkailustrategiaan. Tilaisuudessa kuullaan myös alustukset nykytilanteesta ja tulevaisuuden trendeistä.
Menu
Check-in ja kahvit
Tervetuloa, Leena Pölkki, JAMK
Huomenta ja hommiin, Tapani Mattila, maakuntajohtaja, Keski-Suomen liitto
Matkailu ja strategia, Susanne Sarvilinna, Visit Jyväskylä
Ruoka ja Keski-Suomi, Minna-Maaria Hiekkataipale, JAMK
Maakunta ja konseptointi, Tuulia Nieminen, Keski-Suomen liitto
Kommenttipuheenvuoro Ruoka & Matkailu, Maija Sydänmaalakka, Café Meijerinliiteri
Vedetään henkeä
Case Baskimaa, Raija Partanen, Keski-Suomen liitto
Ruoka ja trendit, Teemu Moilanen, Haaga-Helia (video)
Pallo jalkaan, Hilkka Heikkilä, JAMK
11.30–12.30
Lounas á la Keski-Suomi (omakustanteinen)
Työpajat käyntiin – vaikuttamaan Keski-Suomen ruoka & matkailu -brändiin
Mitä syntyi ja kuinka edetään, Hilkka Heikkilä, JAMK
Kotimatkalle
Tilaisuuden järjestävät Jyväskylän ammattikorkeakoulun Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hanke yhteistyössä Keski-Suomen liiton ja Visit Jyväskylän kanssa.
Lisätietoa:
leena.polkki@jamk.fi, p. 050 4011 894
tuulia.nieminen@keskisuomi.fi, p. 040 591 5058
susanne.sarvilinna@jyvaskyla.fi, p. 0400 885 786
Ilmoittautuminen 4.10.2019 mennessä