- This event has passed.
Cook (like a) local – keskisuomalaisia aitoja makuja lautaselle! -lähiruokatreffit Jyväskylässä
27 tammikuun, 2020 @ 17:00 - 21:00
Event Navigation
Paikalliset ruoat ja raaka-aineet kiinnostavat matkailijoita entistä enemmän. Lähiruoka on lisäarvotekijä myös meille keskisuomalaisille. Mutta tiedätkö mistä löydät lähituotteet ja raaka-aineet? Tunnistatko toimijat, joille voit lähiruokatuotteitasi myydä?
Cook (like a) local – keskisuomalaisia aitoja makuja lautaselle! -lähiruokatreffit järjestetään Jyväskylässä Gradialla/Ravintola Priimuksessa maanantaina 27.1.2020 klo 17.00–21.00.
Lähiruokatuottaja/jalostaja, tule esittelemään ja maistattamaan tuotteitasi.
Matkailutoimija/ammattikeittiön edustaja/yrittäjä, tule tutustumaan lähiruokayrittäjiin ja heidän tuotteisiinsa.
Tule rakentamaan yhteistyöverkostoja ja solmimaan uusia liiketoimintasuhteita.
Laita halutessasi kädet saveen ja valmista kanssamme lähiruokailtapalaa, joka nautitaan yhdessä illan kuluessa. Mukana kokkailussa Keski-Suomen Keittiömestarit ry. Reseptiikan saat mukaasi!
Esittelypöytiä pääsee rakentamaan klo 16.30 alkaen, keittiössä aloitamme klo 17 ja tuotoksia on tarkoitus päästä maistelemaan klo 19 alkaen. Aikaa esittelyihin, verkostoitumiseen ja maisteluihin on klo 21 asti.
Tilojen ja raaka-aineiden varaamiseksi ilmoittaudu meille viimeistään torstaina 23.1.2020 sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kerro samalla mahdollisista ruoka-ainerajoitteista ja tarvitsetko esittelypöydän. Keittiötyöskentelyä varten varaa mukaasi oma essu ja keittiötyöskentelyyn sopivat jalkineet.
Ps. Ruoanlaitto on tärkeää, mutta harvoin vakavaa! Tervetuloa!
Kutsu Cook (like a) local -lähiruokatreffeille Jyväskylään 27.1.2020 (pdf)
Lisätietoja:
Leena Pölkki, Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2, leena.polkki@jamk.fi, 050 401 1894
Artikkelikuva ©aitomaaseutu.fi, Joni Rahunen
Ilmoittautumiset to 23.1.2020 mennessä!