- This event has passed.
Suomi-brändillä maailmalle -webinaari
9 helmikuun, 2021 @ 09:00 - 15:30
Event Navigation
Tule linjaamaan elintarvikeviennin tulevaisuutta kansamme Suomi-brändillä maailmalle -tilaisuuteen tiistaina 9.2.2021!
Etätoteutuksella järjestettävässä tilaisuudessa keskustellaan Suomi-brändistä elintarvikeviennin näkökulmasta ja kartoitetaan, minkälaisille toimenpiteille on tarvetta tulevaisuudessa. Tilaisuuteen toivomme laajasti eri kansainvälistymisen vaiheissa olevia tai vasta suunnittelevia elintarvike- tai ruokamatkailuyrityksiä viennin arvoketjun eri kohdista. Tervetuloa mukaan kertomaan oma näkemyksesi elintarvikeviennin ja Suomi-brändin tulevaisuudesta!
Ohjelma:
- Tilaisuuden avaus, Keski-Suomen vt. maakuntajohtaja Pekka Hokkanen
- Suomi-kuva ja Suomi-ruoka maailmalla, Maakuvayksikön päällikkö Laura Kamras, ulkoministeriö
- Food from Finland: yhteistyöllä Suomelle entistä vahvempi ruokaprofiili maailmalla! Head of Food Program Esa Wrang, Food from Finland, Business Finland
- Tukea vientitoimiin
- Tasteful by Sauna from Finland, Satu Freyberg
- Miit-rekrytointipalvelu, Hanne Husso, Fennopromo
- Vientipolku – Vientiviidakkoa selkeyttämässä, Mikaela Vuorisalmi, RuoKasvu-hanke, MTK
- Eväitä vientivaatimusten selvittämiseen, ylitarkastaja Katja Pethman, Ruokavirasto
- Viennillä kasvuun ja erikoistumisella edelläkävijäksi, Case Moilanen, Marko Hammar
- Suomi-ruokaa Jenkkeihin? Ruohonjuuritason kokemukset Suomi-kuvasta rapakon takaa, Minna Paakkunainen, Los Angeles, USA
- Luomu on vahva globaali brändi, Case Birkkalan tila, Simo Larmo
- Case Kenkävero, D.O.Saimaa, Anne Ossi
- Case Crenoco – Nordic for You, Visa Törmälä
- Työpaja
- Päivän yhteenveto
Tutustu tarkempaan ohjelmaan tästä.
Tilaisuuden järjestävät Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -yhteistyöhanke ja Ruokasektorin koordinaatiohanke.
Lisätietoja antavat Leena Pölkki (leena.polkki@jamk.fi) ja Päivi Töyli (paivi.toyli@utu.fi)