- This event has passed.
Lammasalan sidosryhmän verkkotapaaminen
8 kesäkuun, 2022 @ 13:00 - 15:00
Event Navigation
Tapaamisen tarkoituksena on tiedottaa Lampaanlihan tuotantoketjun kehittäminen -hankkeen käynnissä olevista ja tulevista toimenpiteistä ja pohtia, miten kehittäisimme lampaanlihan tuotantoketjun toimintaa yhdessä eteenpäin.
Tilaisuuden ohjelma
- klo 13-13.20 Edellisessä tapaamisessa esiin nousseet asiat ja kehittämiskohteet – Anniina Holopainen
- klo 13.20-13.40 Tiedonkulun alkukartoitus ja esille nousseet kehittämiskohteet – Marianne Reinikka
- klo 13.40-14 Lammasketju-hankkeen pilottitilatoiminta – Milla Alanco-Ollqvist
- klo 14-14.20 Vastuullisuus kotimaisessa lampaanlihan tuotantoketjussa – Sari Heltelä
- klo 14.20-15 Vapaata keskustelua päivän aiheista
Lisätietoja antaa:
Marianne Reinikka
marianne.reinikka@jamk.fi
p.+358 40 183 7085
Lampaanlihan tuotantoketjun kehittäminen -hankkeen tavoitteena on kehittää tiedonkulkua, suunnitelmallisuutta ja vastuullisuutta lampaanlihan tuotantoketjussa, luoda lampaanlihan imagoviestintäpankki kaikkien ketjun toimijoiden käyttöön sekä kehittää lampureiden toimintaa ammattimaisempaan ja suunnitelmallisempaan suuntaan.
Hanke toimii ajalla 1.1.2022-31.12.2023. Hanketta rahoittavat Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahasto ja Varsinais-Suomen, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan Ely-keskukset.