Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutus Keuruulla (1. koulutuspäivä)

15 marraskuun, 2016 @ 13:00 - 20:30

Joulu ja talvi myynnin vauhdittajina – sesongit ja visuaalisuus haltuun

Koulutuspäivä 1: Näyttävää sesonkiruokaa lähiraaka-aineista tarjolle ja tapahtumiin

Ideoidaan ja valmistetaan lähiraaka-aineista sesongin mukaista tarjottavaa ja ruokatuotteita, kouluttajana keittiömestari Leena Pölkki. Tilavisualisti Heidi Lehto Sisustuskärpäsestä antaa vinkit joulu- ja talvikauden kattauksiin, tilojen ja tapahtumien myyviin esillepanoihin sekä tuotepakkauksiin.

Tutustu myös 2. koulutuspäivän (Jämsän opintoretken) ohjelmaan sekä Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutusesitteeseen.

Tartu tilaisuuteen – Ilmoittautumisaikaa jatkettu to 10.11. saakka!

Hinta: 80,00 € / hlö
Hinta sisältää koulutus- ja retkipäivän ohjelman ja materiaalin, ruoanvalmistuksen raaka-aineet, kahvitarjoilun sekä lounaan Ravintola Patapirtissä retkipäivänä. Huom! Opintoretkelle ei ole yhteistä kuljetusta, vaan kohteisiin siirrytään omin kyydein.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, jos toivot, että koulutuksessa hyödynnetään oman yrityksesi tuotteita.

Varaa paikkasi to 10.11. mennessä!


Details

Date:
15 marraskuun, 2016
Time:
13:00 - 20:30
Event Category:
Asiasanat:
, , , ,

Venue

Keuruun seurakuntakeskuksen keittiö
Kippavuorentie 11
Keuruu, 42700 Suomi
+ Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös