- This event has passed.
Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutus: Suomi 100 suupalat
11 maaliskuun, 2017 @ 10:00 - 17:30
Event Navigation
Tule hakemaan vinkit, kuinka hyödynnät tarjoilussa ja tapahtumissa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ja street food -trendin. Käyttövalmiin reseptiikan lisäksi saat koulutuksesta tapahtuman organisoijan muistilistan, jonka avulla luot asiakkaillesi lähiruokaelämyksen kannattavasti.
Suomi 100 -suupalat keskisuomalaisittain -koulutuspäivä on ensimmäinen osa Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutuskokonaisuutta.
Tarjolla on kolme koulutuspäivää, joista voit valita 2-3 päivän kokonaisuuden. Koulutus tarjoaa vinkkejä erityisesti lähiruokatuottajien ja -jalostajien sekä ravitsemis- ja matkailupalveluita tarjoavien yritysten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.
Muut koulutuspäivät
* Rentoa näppiruokaa paikallisista raaka-aineista tarjolle ja tapahtumiin, ti 28.3. klo 12.00-19.30 JAO Jyväskylä
* Tapahtumaruokailun ABC – maukasta sujuvasti, laadukkaasti ja kannattavasti, ti 11.4. klo 13.00-17.00 Kievari Rantapirtti Koskenpää
Koulutuskokonaisuuksien hinnat: 80/110/125 €/hlö. Koulutuspäivien tarkemmat kuvaukset ja ilmoittautumisohjeet esitteestä.
Koulutukseen voivat osallistua kaikki Keski-Suomen maaseutualueen mikro- ja pienyritysten yrittäjät ja työntekijät sekä Keski-Suomen maaseudulla yritystoiminnan aloittamista suunnittelevat henkilöt, ei toimialarajoituksia. Huom! Maaseutualueeksi lasketaan koko Keski-Suomi lukuun ottamatta Jyväskylän keskusta-aluetta ja suurimpia kaupunginosia.
Lisätiedot: Niina Rantakari, p. 040 621 3186, niina.rantakari@jamk.fi
Järjestäjä: JAMK Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke (KIKE). Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.
Varaa pian paikkasi - Ilmoittautumisaikaa jatkettu to 9.3. saakka!