Kevään 2020 aikana Keski-Suomessa selvitetään viljelijöiden halua ja mahdollisuutta tuottaa öljyhampun päistärettä tai kuituhamppua teolliseen käyttöön. Uusiutuvien raaka-aineiden kysyntä kasvaa ja teolliset toimijat ovat kiinnostuneita hyödyntämään vanhoja, kotoperäisiä kuitumateriaaleja aiempaa […]
Tietoa elintarvikeyrityksistä ja niiden toimintaympäristöstä tarvitaan kehittämistyöhön ja päätöksentekoon – Lähiruokayrittäjä, vastaathan kyselyyn 6.4. mennessä!
Jyväskylän ammattikorkeakoulu käynnisti maa- ja metsätalousministeriön toimeksiannosta aiemmin maaliskuussa kyselyn, jonka tarkoituksena on selvittää lähiruokayritysten menneiden vuosien kehityskulkuja, nykytilaa ja tulevaisuudennäkymiä. Kyselyn vastaukset auttavat mm. ohjaamaan tulevia kehittämistoimia. Kyselyyn vastaamisaikaa on 6.4. asti.
Koronaviruksen vaikutukset kehittämishankkeisiin sekä ilmoitus eräiden tapahtumien peruuntumisesta
COVID-19-tartuntatautiepidemialla on vaikutuksia myös Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman kehittämishankkeisiin. Lue lisää Keski-Suomen ELY-keskuksen tiedotteesta 23.3.2020.
Amazing Keski-Suomi 2020 siirtyy keväälle 2021
Koronavirusepidemian (COVID-19) aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa kannamme omalta osaltamme vastuumme ja olemme rahoittajan kanssa käydyssä keskustelussa sopineen Amazing Keski-Suomi -tapahtuman siirrosta vuodella eteenpäin keväälle 2021. Toivomme, että näin hidastamme viruksen leviämistä ja varmistamme osaltamme toiminnan jatkuvuutta. Lue koko tiedote.
Keskisuomalaisten elintarvikeyritysten kansainvälistymisen ja kestävän kehityksen selvitys – vastaathan pe 25.10. mennessä!
Oletko keskisuomalainen elintarvikealan yritys, tai onko teillä matkailun ohessa tarjolla myös ruokapalveluja? Kiinnostaisiko sinua kertoa mikä yrityksenne kansainvälistymisen ja kestävän kehityksen tilanne on? Kutsumme teidät nyt vastaamaan kyselyyn perjantaihin 25.10.2019 mennessä. Kyselyyn vastaamiseen menee noin 10 minuuttia.