Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushankkeen (KIKE) järjestämästä Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutuskokonaisuudesta saat vinkit, kuinka hyödynnät tarjoilussa ja tapahtumissa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ja street food -trendin. Lue lisää ja ilmoittaudu su 5.3. mennessä.
Opintomatka maitorotuisten lihanautojen vasikkatiloihin ja kasvattamoihin 11.-12.4.2017
Lähde mukaan maitorotuisten lihanauta-kasvattamojen opintomatkalle 11.-12.4.2017! HUOM! MATKA TÄYNNÄ Vierailukohteina ovat Atrian Kauhajoen teurastamo, entiseen sikalaan tehty vasikkakasvattamo Kankaanpäässä sekä kaksi isoa lihanautatilaa (Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa), jossa kasvatetaan sonnit ternistä teuraaksi. Yöpyminen Tampereen keskustassa. Katso […]
Lähde ”Yritetään yhdessä, hyvinvoinnista hymyä huuleen” ‐opintomatkalle Mikkeliin
Meka -hanke järjestää ”Yritetään yhdessä” –opintomatkan Mikkelin seudulle 22.-23.3.2017. Opintomatkan aikana kuullaan mm. seksuaali- ja psykoterapeutti Riitta Ala-Luhtalan luento aiheesta ”Hymyä huuleen, parisuhteen parhaaksi” ja tutustutaan kahdelle tilalle, jossa on […]
Välitä viljelijästä -projekti Keski-Suomessa
MELAn Välitä viljelijästä -projekti konkretisoituu Eila Eerolan työpanoksena Keski-Suomen ja Etelä-Savon maakunnissa. Lue lisää liitteestä ja välitä viestiä myös kanssaviljelijöille, konkreettista apua on saatavilla, mikäli omat voimavarat alkavat vähentyä. eila.eerola@mela.fi […]
Säilörehupäivä Saarijärvellä 3.2.2017
Tervetuloa säilörehupäivään! Laadultaan ja määrältään hyvän säilörehun saamiseen vaikuttavat monet asiat. Päivässä selviää mm. nurmilajikkeiden, nurmiseosten sekä niittorytmin ja niittoajankohdan vaikutusta korjattavaan satoon, miten säilönnällistä laatua hallitaan sekä erilaisten säilörehujen […]