Verkkolehden toisessa numerossa käsitellään Keski-Suomen luomutuotantoa ja tarkastellaan luomun etuja ja tulevaisuuden näkymiä. Esittelyssä on muun muassa maatilayrittäjiä palveleva Toivo-tiedonvälityshanke. Lehdessä esitellään myös Lähiruoan valtakunnallisen koordinaatiohankkeen kesällä 2016 päivittämä lähiruoasta kertova Aitoja makuja -viesti. Lue lisää!
Maaseudun kehittämisaamu ja Keski-SuomiON GO -seminaari pidettiin 28.9.2016
Maaseudun kehittämisaamu ja Keski-SuomiON GO -seminaari järjestettiin 28.9.2016. Lue lisää, tutustu esitysmateriaaleihin ja käy kurkkaamassa kuvia ja videoita tapahtumasta.
Naudanlihantuottajien opintomatka marraskuussa
Vaihtelevia kohteita, mukavaa matkaseuraa ja ammattiasiaa Savon puolella. Meka-hanke järjestää 24.–25.11. naudanlihantuottajille Etelä-Savoon suuntautuvan opinto- ja virkistysmatkan.
Työhyvinvointia navettaan, pihatto- ja parsinavetta paremmaksi – pienryhmät starttaavat marraskuussa!
Päivittäiset työskentelyolosuhteet vaikuttavat kokonaisvaltaisesti yrittäjän elämään. Omalle työympäristölle on helppo sokeutua ja rutiineiksi muodostuneet työskentelymallit tulevat sen kummemmin ajattelematta selkärangasta.
Maatalousyrittäjien suhtautuminen työhyvinvointiin tutkimuksen kohteena, vastaa 31.10.2016 mennessä!
Agrologi (YAMK) -ohjelmassa opiskeleva Tiina Savolainen tekee opinnäytetyötä keskisuomalaisten maatalousyrittäjien työhyvinvointiin liittyvistä arvoista ja asenteista. Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, onko maatalousyrittäjillä erilaisia arvoja ja asenteita omaan työhyvinvointiinsa liittyen ja miten ne poikkeavat toisistaan eri-ikäisillä yrittäjillä.