Webinaari_luonnontuotteiden_kaytto_ammattikeittiossa_n Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää: WEBINAARI: Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä Aika: 25.1.2024 klo 11.30 – 16.15 OHJELMA 11.30 Tervetuloa! Päätoimittaja Kaarina Kärnä, Elintarvike ja Terveys-lehti 11.35 Luonnontuotteiden monet mahdollisuudet. Toiminnanjohtaja Birgitta […]
Lähiruokatreffit
Tervetuloa mukaan Keski-Suomen Keittiömestareiden ja ruoka-alan yrittäjien yhteisille Lähiruokatreffeille maanantaina 3.4. klo 18!
Luomutreffit Jyväskylässä
Luomutreffit järjestetään Jyväskylässä Jamkin pääkampuksella (Rajakatu 35) keskiviikkona 15.3. klo 13 – 16! Luomutreffit ovat luomutuottajien, -jalostajien ja ammattikeittiöiden kohtaamispaikka.
Cook (like a) local – keskisuomalaisia aitoja makuja lautaselle! -lähiruokatreffit Jyväskylässä
Paikalliset ruoat ja raaka-aineet kiinnostavat matkailijoita entistä enemmän. Lähiruoka on lisäarvotekijä myös meille keskisuomalaisille. Mutta tiedätkö mistä löydät lähituotteet ja raaka-aineet? Tunnistatko toimijat, joille voit lähiruokatuotteitasi myydä? Cook (like a) local – keskisuomalaisia aitoja makuja lautaselle! -lähiruokatreffit järjestetään Jyväskylässä Gradialla/Ravintola Priimuksessa maanantaina 27.1.2020 klo 17.00–21.00. Lue lisää ja ilmoittaudu torstaihin 23.1. mennessä!
Pientyöpaja ammattikeittiöille ja tuottajille
Ilmoittautumista jatkettu 18.2. asti! Pohjoisen Keski-Suomen Lähiruokaterminaali-hanke kutsuu työpajaan ammattikeittiöiden edustajia ja tuottajia. Työpajan tarkoitus on tunnistaa ongelmat lähiruoan saamiseksi jatkuvaan käyttöön ja löytää ratkaisuja käytännön tasolla. Tuottajille on lisäksi […]