Avainsana: ammattikeittiö

Lähiruoka- työpaja

Työpajassa kokoontuvat vaihtamaan ajatuksiaan Pihtiputaalle sijoittuvan lähiruokaterminaalin toiminnasta kiinnostuneet lähiruoan raaka-aineiden toimittajat ja jatkojalostusta harkitsevat, sekä ostajan näkökulman tarjoavat ammattikeittiöidenedustajat. Kyseessä on lähiruokaterminaalin esiselvityksen ensimmäinen kokoontuminen, johon paikalle toivotaan myös mm. terminaalin vetovastuusta kiinnostuneita yrittäjiä ja lähiruoan puolesta puhujia.

Lähiruokamiitti – Myyjät ja ostajat kohtaavat Majakoskella

Ammattikeittiöt ja Foodservice-tukut ovat kiinnostuneita lisäämään paikallisten elintarvikkeiden määrää tarjonnassaan. Tämän asian edistämiseksi Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke järjestää infotilaisuuksia Foodservice -ketjun toimijoille ja elintarvikeyrittäjille eri puolilla Suomea vuonna 2016. Keski-Suomessa myyjät ja ostajat kohtaavat Lähiruokamiitissä Majakoskella ke 23.11.2016. Lue lisää ja ilmoittaudu pe 18.11. mennessä!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös