Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke edisti ruokaketjun yhteistyöverkostojen luomista. Se pureutui erityisesti pk-elintarvikeyritysten näkökulmasta uusien tuotteiden valintaprosessiin Foodservice-tukuissa ja ammattikeittiöissä.
Lähiruoka- työpaja
Työpajassa kokoontuvat vaihtamaan ajatuksiaan Pihtiputaalle sijoittuvan lähiruokaterminaalin toiminnasta kiinnostuneet lähiruoan raaka-aineiden toimittajat ja jatkojalostusta harkitsevat, sekä ostajan näkökulman tarjoavat ammattikeittiöidenedustajat. Kyseessä on lähiruokaterminaalin esiselvityksen ensimmäinen kokoontuminen, johon paikalle toivotaan myös mm. terminaalin vetovastuusta kiinnostuneita yrittäjiä ja lähiruoan puolesta puhujia.
Lähi-Inno – Lähiruoka räätälöimällä ammattikeittiöihin -tilaisuus
Lähi-Inno – Lähiruoka räätälöimällä ammattikeittiöihin –tilaisuus järjestetään maanantaina 14.11. klo 12-16, paikkana Rahkola-sali, Saarijärven kaupungintalo (2. kerros). Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu pe 11.11. klo 12 mennessä!
Lähiruokamiitti – Myyjät ja ostajat kohtaavat Majakoskella
Ammattikeittiöt ja Foodservice-tukut ovat kiinnostuneita lisäämään paikallisten elintarvikkeiden määrää tarjonnassaan. Tämän asian edistämiseksi Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke järjestää infotilaisuuksia Foodservice -ketjun toimijoille ja elintarvikeyrittäjille eri puolilla Suomea vuonna 2016. Keski-Suomessa myyjät ja ostajat kohtaavat Lähiruokamiitissä Majakoskella ke 23.11.2016. Lue lisää ja ilmoittaudu pe 18.11. mennessä!