Webinaari_luonnontuotteiden_kaytto_ammattikeittiossa_n Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää: WEBINAARI: Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä Aika: 25.1.2024 klo 11.30 – 16.15 OHJELMA 11.30 Tervetuloa! Päätoimittaja Kaarina Kärnä, Elintarvike ja Terveys-lehti 11.35 Luonnontuotteiden monet mahdollisuudet. Toiminnanjohtaja Birgitta […]
Tulossa ainutlaatuinen LuomuKS-hankkeen opintomatka Saksaan 13.–16.2.2018 – ilmoittautumiset heti tai viimeistään 10.12. mennessä!
Nyt keskisuomalaisilla luomusta kiinnostuneilla viljelijöillä, jatkojalostajilla ja toimijoilla on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä opintomatkalle luomu-Saksaan! Yhden päivän vietämme BIOFACHissa, maailman suurimmilla luomumessuilla, ja muina päivinä tutustumme paikallisiin luomutiloihin sekä kuulemme katsauksen Saksan luomutilanteeseen ja -toimintaan. Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 10.12.2017 mennessä!
Ateria 2017 – Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä
Ateria-tapahtuma on suurtalouskeittiöalan ja julkisen sektorin maksuton, ammatillisen osaamisen superpäivä.