Saavutettavan viestinnän tärkeä merkitys – Ruokahävikkiä ja asiakaskohtaamisia -webinaari 16.5. klo. 14–15 Tervetuloa osallistumaan Wasteless Food Services in Finland -hankkeen järjestämään kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin! Kutsu_Saavutettavan viestinnän tärkeä merkitys […]
Elintarvikeviennin ABC – Asiakaslähtöinen tuotteistus kansainvälisille markkinoille
Elintarvikeviennin ABC on marraskuussa 2021 toteutettava kuusiosainen webinaarisarja. Tämä on webinaarisarjan toiseksi viimeinen webinaari. Aiheena on asiakaslähtöinen tuotteistus kansainvälisille markkinoille. Webinaari järjestetään verkkototeutuksena Microsoft Teamsissa klo 14.00-15.00. Puhujat: Kati […]
Muotoilusta kilpailuetua tilaisuus Jämsässä ke 31.5. klo 9-11
Tervetuloa maksuttomaan Kesmo-hankkeen järjestämään muotoilusta kilpailuetua tilaisuuteen Jämsään, Bistro Pub Hilpeään Hirveen. Tutustumme asiakas- ja käyttäjälähtöiseen tuotekehitysprosessin ja pohdimme, miten yritykset voivat hyödyntää muotoilua liiketoimintansa kehittämiseen. Tilaisuuden järjestää KeSmo -muotoilun […]