Näin myyt tai luovutat ravintolan tai ruokapalveluyksikön hävikkiä Hävikin synnyn ehkäisy on tärkeintä, mutta aina hävikkiä ei voida estää. Euroopan jätteen vähentämisen viikolla järjestettävässä webinaarissa kuulet kokemuksia hävikin myynnistä ja […]
Koulujakelutuki paikallisten tuotteiden käytön vauhdittajana -webinaari
Webinaari koulujakelutuesta ja sen hyödyntämisestä keskiviikkona 28.10. klo 10-11. Webinaarissa aiheina muun muassa koulujakelutuen hakeminen, luomutuotteille myönnettävä tuki sekä koulujakelutuen hyödyntäminen paikallisten tuotteiden hankinnoissa.
Elintarvikkeiden lähilogistiikka -keskustelutilaisuus etäyhteydellä
Mikä mietityttää elintarvikkeiden lähilogistiikassa? Miten asioita on edistetty muualla Suomessa? Onko olemassa jotain mallia, jota voisimme soveltaa omalla alueella? Mitä haasteita olemme kohdanneet? Miten jatkaisimme tästä eteenpäin?
Tule keskustelemaan elintarvikkeiden lähilogistiikasta 19.10. klo 13-15.
Tasteful by Sauna from Finland -työpaja: Saunamakutasting ja saunatuotekori
Tervetuloa mukaan Tasteful by Sauna from Finland -työpajaan! Jyväskylässä Hotelli Albassa 3.9. pidettävään työpajaan ovat tervetulleita kaikki ne yritykset, jotka ovat kiinnostuneita omien elintarvike-, ruuanvalmistus- ja kattaustuotteidensa konseptoinnista osaksi suomalaista […]
Webinaarisarja mehiläistuotteista elintarvikkeissa, Osa 2
Hunajan ja muiden mehiläistuotteiden peruskäsittely ei vaadi elintarviketiloja. Tilanne kuitenkin muuttuu, jos niistä aletaan valmistamaan elintarvikkeita muiden raaka-aineiden kanssa. Siksi sarjan toinen webinaari keskittyy selvittämään, miten lainsäädäntö tulee huomioida elintarvikkeiden valmistuksessa.