Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, propolista ja emomaitoa voidaan yhdistää monella tavalla hunajan lisäksi muihinkin raaka-aineisiin. Sarjan ensimmäisessä webinaarissa tutkitaan, millaisissa elintarvikkeissa mehiläistuotteita voi käyttää.
Vientityöpaja 3: Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu
Mitä vaaditaan myyvän pakkauksen suunnittelulta? Onko globaaleilla ja lokaaleilla markkinoilla eroa, kun viestit tuotteestasi kuluttajalle? Käytännönläheiset asiantuntijat Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä Verso Finland Oy:ltä perehdyttävät meidät asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja […]
Vientityöpaja 2: Elintarvikeviennin viranomaisvaatimukset ja käytänteet
Tervetuloa perehtymään elintarvikeviennin viranomaisvaatimuksiin Jyväskylässä ma 22.10. Kun elintarvikevientiin liittyvät säännöt ja sopimukset kansainvälisillä markkinoilla ovat pohdituttaneet tai kiinnostavat, niin nyt on tietoa tarjolla. Työpajassamme Eviran ja Tullin asiantuntijat käsittelevät EUn […]
Käsintehty ruoka -kilpailu 2018 avattu – osallistu!
Vuoden 2018 Käsintehty ruoka -kilpailu on avattu – ilmoittaudu mukaan!
Grüne Woche-työpaja 1: Saksan markkinat ja kansainvälistyminen
Tervetuloa osallistumaan ensimmäiseen Grüne Woche-työpajaan Jyväskylässä 24.8.! Työpajassa perehdytään elintarvike- ja matkailualan yritysten kansainvälistymisen mahdollisuuksiin ja Saksan markkinoihin, sekä tutustutaan ensivuoden tammikuussa Berliinissä pidettäviin maailman suurimpiin maatalous-, elintarvike- ja puutarha-alan kuluttajamessuihin; Internationale Grüne […]