Työpajassa kokoontuvat vaihtamaan ajatuksiaan Pihtiputaalle sijoittuvan lähiruokaterminaalin toiminnasta kiinnostuneet lähiruoan raaka-aineiden toimittajat ja jatkojalostusta harkitsevat, sekä ostajan näkökulman tarjoavat ammattikeittiöidenedustajat. Kyseessä on lähiruokaterminaalin esiselvityksen ensimmäinen kokoontuminen, johon paikalle toivotaan myös mm. terminaalin vetovastuusta kiinnostuneita yrittäjiä ja lähiruoan puolesta puhujia.
Käsintehty ruoka -kilpailu 2017 avattu – osallistu!
Vuoden 2017 Käsintehty ruoka -kilpailu on avattu – ilmoittaudu mukaan!
Sienikoulutus, LUOLA-hanke
Luonnosta lautaselle LUOLA -koulutushanke järjestää kauppasienipoimijoille suunnatun koulutuksen Saarijärvellä. Koulutuksen aiheena on sienten laatuluokituskriteerit, hygienian vaatimukset sekä sienten ostajien ja keräilypisteen perustamiseen liittyvät vaatimukset. Ohjelma: 9.00-12.00 Koulutusosio: Sienten laatuluokitus, säilytys […]
Miksi Käsintehty ruoka -kilpailu? Tutustu päivitettyihin sääntöihin ja osallistu!
Käsintehty ruoka -kilpailu järjestetään Ween Maan Wiljaa -tapahtumassa 17.9.2016 Jyväskylän Lutakossa. Lue lisää kilpailusta, sen säännöistä ja ilmoittaudu mukaan!
Käsintehty ruoka -kilpailun avaus 23.6.2016
Ensimmäistä kertaa järjestettävä Käsintehty ruoka -kilpailu julistetaan avatuksi tänään 23.6.2016.