Tervetuloa mukaan Miltä näyttää Keski-Suomen ruoka-alan tulevaisuus? – yrityshaastattelujen tulokset ja ruokayrittäjyyden ajankohtaiset teemat -tapahtumaan maanantaina 18.12. klo 12–15. Tapahtuma järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksen (Rajakatu 35) Kasvosalissa. Tapahtumassa julkistetaan Keski-Suomen elintarvike- ja ruokamatkailuyritysten nykytila ja kehittämisnäkymät -haastattelujen tulokset ja pohditaan tulosten merkitystä ruoka-alan toimintaan ja kehitykseen Keski-Suomessa
Pientyöpaja ammattikeittiöille ja tuottajille
Ilmoittautumista jatkettu 18.2. asti! Pohjoisen Keski-Suomen Lähiruokaterminaali-hanke kutsuu työpajaan ammattikeittiöiden edustajia ja tuottajia. Työpajan tarkoitus on tunnistaa ongelmat lähiruoan saamiseksi jatkuvaan käyttöön ja löytää ratkaisuja käytännön tasolla. Tuottajille on lisäksi […]
Lähiruoka- työpaja
Työpajassa kokoontuvat vaihtamaan ajatuksiaan Pihtiputaalle sijoittuvan lähiruokaterminaalin toiminnasta kiinnostuneet lähiruoan raaka-aineiden toimittajat ja jatkojalostusta harkitsevat, sekä ostajan näkökulman tarjoavat ammattikeittiöidenedustajat. Kyseessä on lähiruokaterminaalin esiselvityksen ensimmäinen kokoontuminen, johon paikalle toivotaan myös mm. terminaalin vetovastuusta kiinnostuneita yrittäjiä ja lähiruoan puolesta puhujia.
Lähiruokatapaaminen ja Keski-Suomen Keittiömestarit ry:n kokous Jyväskylässä
Keskisuomalaisille elintarviketuottajille ja -jalostajille suunnattu lähiruokatapaaminen ja sen perään Keski-Suomen Keittiömestarit ry:n kokous järjestetään JAMKin pääkampuksella Jyväskylässä maanantaina 9.10.2017 klo 18.00–21.00. Ilmoittautumiset torstaihin 5.10.2017 klo 12.00 mennessä!