Hyödynnä suomalainen elintarvikelainsäädäntö – laadulla menestyvää liiketoimintaa -Eviran aluetilaisuus järjestettiin Jyväskylässä 25.1.2018. Tutustu päivän materiaaleihin.
Hyödynnä suomalainen elintarvikelainsäädäntö – laadulla menestyvää liiketoimintaa -aluetilaisuus Jyväskylässä
Hyödynnä suomalainen elintarvikelainsäädäntö – laadulla menestyvää liiketoimintaa -aluetilaisuus järjestetään Jyväskylässä torstaina 25.1.2018 klo 12.00 – 16.00 (kahvitus ja ilmoittautuminen jo klo 11.30). Tilaisuuden tavoitteena on mm. tukea maatiloja tuotteiden jalostamisessa ja myynnissä sekä antaa tietoa lihalaitoksen perustamisesta, ja se on tarkoitettu maatilojen ja muiden yritysten edustajille, valvontaviranomaisille, yritysasiantuntijoille ja muille asiasta kiinnostuneille.
Riistaa & naudanlihaa – Käsittely- ja ruoanvalmistuskoulutus, 2. päivä
Riistan ja naudanlihan leikkaaminen sekä herkkureseptit haltuun lähiruokakoulutuksessa!
Riistaa & naudanlihaa – Käsittely- ja ruoanvalmistuskoulutus, 1. päivä
Riistan ja naudanlihan leikkaaminen sekä herkkureseptit haltuun lähiruokakoulutuksessa!
Erityisruokavaliot ja pakkausmerkinnät haltuun -koulutus, 2. päivä
Ilmoittautumisaikaa jatkettu ke 27.9. saakka! Tule päivittämään tiedot pakkausmerkinnöistä ja erityisruokavalioista.