Tervetuloa kuulemaan viimeisimmät päivitykset Hong Kongin elintarvikemarkkinoilta keskiviikkona 12.5. klo 9-11.30 järjestettävään Teams -tapahtumaan. Ohjelmassa on katsaus Hong Kongin markkinoille pääsemisestä ja pääsystrategioista sekä yleiskatsaus Hong Kongin markkinoista. Käymme läpi myös COVID19 vaikutusten tilannepäivityksen sekä ennustetta näkymiin pandemian jälkeen. Saat myös vinkkejä Hong Kongin markkinoiden lähestymiseen sekä nykyisin trendeihin ja mahdollisuuksiin.
Kasviproteiinit Ranskassa webinaari
Keskiviikkona 26.5. klo 10.30-12.30 järjestettävässä verkkoseminaarissa sinulla on mahdollisuus kuulla ulkomaisten tuotteiden viemisestä ja markkinoimisesta Ranskaan. Verkkoseminaari järjestetään Teamsissä ja sitä johtavat Martine Foulloy ja Harriet Bernot Set Up Partners Pariisista (www.setupparters.com). Molemmilla on laaja kokemus niin elintarvikealasta kuin ulkomaisten tuotteiden ostoprosesseista Ranskassa. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus yksittäisiin tapaamisiin puhujien kanssa.
Elintarvikealan vientivalmennus – ajankohtaista meiltä ja maailmalta -webinaarin materiaalit
Ruokaviraston vientijaosto ja Food From Finland -ohjelma järjestivät 13.4. yhteisen vientivalmennuksen. Tilaisuus oli suunnattu erityisesti elintarvikevientiä suunnitteleville tai sitä jo tekeville pk-yrityksille. Vientivalmennuksessa yrittäjät saivat tietoa ajankohtaisista elintarvikevientiin liittyvistä aiheista […]
Elintarvikealan vientivalmennus
Ruokaviraston vientijaoston ja Food from Finlandin yhteinen vientivalmennus tiistaina 13.4. klo 9-11 tarjoaa ajankohtaisia asioita elintarvikealan viennistä. Tilaisuus järjestetään webinaarina. Tilaisuus on suunnattu erityisesti elintarvikevientiä suunnitteleville tai vientiä jo harjoittaville pk-yrityksille
Elintarvikevienti Saksaan – Case Kalevala Spirit, työpaja
Työpaja elintarvikeviennistä Saksaan tiistaina 4.5. klo 13 – 15. Työpajassa yrittäjät pääsevät esittelemään ja maistattamaan omia tuotteitaan Saksan markkinoilla toimivan Kalevala Spiritin Marko Rossille.