Minkälaisia kokemuksia ja tuloksia elintarvikealan yrittäjät ovat saaneet Internationale Grüne Woche –messuilta? Mitä mahdollisuuksia kansainväliset markkinat antavat ja miten ekologisuus osoitetaan suomalaisen ruoan yhtenä menestystekijänä? Tervetuloa vierailemaan aktiivisissa yrityksissämme, kuulemaan, […]
Vientityöpaja 3: Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu
Mitä vaaditaan myyvän pakkauksen suunnittelulta? Onko globaaleilla ja lokaaleilla markkinoilla eroa, kun viestit tuotteestasi kuluttajalle? Käytännönläheiset asiantuntijat Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä Verso Finland Oy:ltä perehdyttävät meidät asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja […]
Vientityöpaja 2: Elintarvikeviennin viranomaisvaatimukset ja käytänteet
Tervetuloa perehtymään elintarvikeviennin viranomaisvaatimuksiin Jyväskylässä ma 22.10. Kun elintarvikevientiin liittyvät säännöt ja sopimukset kansainvälisillä markkinoilla ovat pohdituttaneet tai kiinnostavat, niin nyt on tietoa tarjolla. Työpajassamme Eviran ja Tullin asiantuntijat käsittelevät EUn […]
Grüne Woche-työpaja 1: Saksan markkinat ja kansainvälistyminen
Tervetuloa osallistumaan ensimmäiseen Grüne Woche-työpajaan Jyväskylässä 24.8.! Työpajassa perehdytään elintarvike- ja matkailualan yritysten kansainvälistymisen mahdollisuuksiin ja Saksan markkinoihin, sekä tutustutaan ensivuoden tammikuussa Berliinissä pidettäviin maailman suurimpiin maatalous-, elintarvike- ja puutarha-alan kuluttajamessuihin; Internationale Grüne […]