Minkälaisia kokemuksia ja tuloksia elintarvikealan yrittäjät ovat saaneet Internationale Grüne Woche –messuilta? Mitä mahdollisuuksia kansainväliset markkinat antavat ja miten ekologisuus osoitetaan suomalaisen ruoan yhtenä menestystekijänä? Tervetuloa vierailemaan aktiivisissa yrityksissämme, kuulemaan, […]
Läntisen Järvi-Suomen alueelta on mukana 12 yritystä tammikuussa pidettävillä Grüne Woche Berlin -messuilla
Internationale Grüne Woche (IGW2019) -messut ovat Berliinissä järjestettävät maailman suurimmat elintarvikealan kuluttajamessut, joille osallistuu 10 päivän aikana vuosittain noin 400 000 kävijää. Suomi on tänä vuonna esillä suuremmalla näkyvyydellä ollessaan messujen kumppanimaana teemalla ”Aus der Wildnis” eli villistä luonnosta. Keski-Suomesta 18.–27.1.2019 järjestettäville IGW2019 -messuille osallistuu seitsemän (7) näytteilleasettajaa. Lue lisää.
Vientityöpaja 4: Kohderyhmälle suunnattu markkinointiviestintä ja brändin rakentaminen
Tervetuloa perehtymään markkinointiviestintään ja brändin rakentamiseen Jyväskylässä to 21.2. Mitä tulee huomioida markkinointiviestinnässä ja brändäyksessä, mitä voi olla out of box-ajattelu asiakkaan tuotetestauksessa, sekä mistä ja miten etsitään sopivia partnereita? Käytännönläheiset […]
Vientityöpaja 3: Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu
Mitä vaaditaan myyvän pakkauksen suunnittelulta? Onko globaaleilla ja lokaaleilla markkinoilla eroa, kun viestit tuotteestasi kuluttajalle? Käytännönläheiset asiantuntijat Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä Verso Finland Oy:ltä perehdyttävät meidät asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja […]
Vientityöpaja 2: Elintarvikeviennin viranomaisvaatimukset ja käytänteet
Tervetuloa perehtymään elintarvikeviennin viranomaisvaatimuksiin Jyväskylässä ma 22.10. Kun elintarvikevientiin liittyvät säännöt ja sopimukset kansainvälisillä markkinoilla ovat pohdituttaneet tai kiinnostavat, niin nyt on tietoa tarjolla. Työpajassamme Eviran ja Tullin asiantuntijat käsittelevät EUn […]