Elintarvike- ja ruoantuotantoteknologian kehitys on välttämättömyys kasvavan, kaupungistuneen ja ikääntyneen väestön ruokkimiseksi. Ratkaisemmeko uudella teknologialla ruoantuotannon riittävyys, kestävyys- ja kannattavuusongelman? Tule mukaan keskustelemaan ja pohtimaan ruoan tulevaisuutta Ikuinen satokausi – teknologia mullistaa ruokamme -tapahtumaan pe 25.9.2020 klo 11.30–15.00, joko BioPaavoon, Kauppakatu 5, Saarijärvi tai virtuaalisesti myöhemmin ilmoitettavan Zoom-linkin välityksellä.
Elokuun Aito maaseutu Keski-Suomessa -uutiskirje on julkaistu
Elokuun Aito maaseutu Keski-Suomessa -uutiskirjeessä on tuhti kattaus alkusyksyn monipuolisia lähiruoka- ja ruokamatkailutapahtumia ja maaseutuhankkeiden ajankohtaisia. Lukemisiin!
Saunamakuja maailmalle Sauna from Finlandin kanssa -info/keskustelutilaisuus (etänä)
Elintarvike- ja matkailuyrittäjät! Tarjoa ruoka-, non-food – tai matkailutuotteita saunateemaan. Tervetuloa mukaan Saunamakuja maailmalle Sauna from Finlandin kanssa -info/keskustelutilaisuuteen tiistaina 9.6. klo 13.00-14.30 (etänä)!
Tietoa elintarvikeyrityksistä ja niiden toimintaympäristöstä tarvitaan kehittämistyöhön ja päätöksentekoon – Lähiruokayrittäjä, vastaathan kyselyyn 6.4. mennessä!
Jyväskylän ammattikorkeakoulu käynnisti maa- ja metsätalousministeriön toimeksiannosta aiemmin maaliskuussa kyselyn, jonka tarkoituksena on selvittää lähiruokayritysten menneiden vuosien kehityskulkuja, nykytilaa ja tulevaisuudennäkymiä. Kyselyn vastaukset auttavat mm. ohjaamaan tulevia kehittämistoimia. Kyselyyn vastaamisaikaa on 6.4. asti.
Amazing Keski-Suomi 2020 siirtyy keväälle 2021
Koronavirusepidemian (COVID-19) aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa kannamme omalta osaltamme vastuumme ja olemme rahoittajan kanssa käydyssä keskustelussa sopineen Amazing Keski-Suomi -tapahtuman siirrosta vuodella eteenpäin keväälle 2021. Toivomme, että näin hidastamme viruksen leviämistä ja varmistamme osaltamme toiminnan jatkuvuutta. Lue koko tiedote.