Tilaisuus on peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Järvikalaa ammattikeittiöihin -yhteistyötilaisuus & työpaja järjestetään Korpilahdella Vaarunhovissa keskiviikkona 15.4.2020. Tilaisuus alkaa klo 11 omakustanteisella lounaalla, työpajaosuus on klo 12-16. Tilaisuus on suunnattu keskisuomalaisille kalastajille, ammattikeittiöille, elintarvikejalostajille ja logistiikan yrityksille sekä kehittäjille.
Ruoka & matkailu osaksi Keski-Suomen brändiä Jyväskylässä Ravintola Harmoonissa 8.10.2019
Ruoka & matkailu osaksi Keski-Suomen brändiä järjestetään Jyväskylässä Ravintola Harmoonissa tiistaina 8.10.2019 klo 9.00–15.30. Tilaisuudessa kehitetään ruokabrändiä osana Keski-Suomen matkailun strategiatyötä.
Artesaaniruoassa näkyy sydän ja sielu! Vuoden 2019 voittajat selvillä
Viikonloppuna 13.-14.9. käydyssä Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailussa Jyväskylässä arvioitiin 122 kilpailutuotetta 62 yritykseltä. Mukana oli yrityksiä Suomen lisäksi myös Virosta ja Latviasta. Kilpailun tuomarina toiminut Margot Wikström toteaa, että tuotteiden arviointi vaatii todellista paneutumista. ”Tärkeintä artesaaniruoassa on lopulta maku. Sen tulee voittajatuotteessa olla kohdallaan. Tuomareiden tärkeä tehtävä on auttaa yrityksiä tuotteiden kehityksessä ja kilpailun avulla tehdä artesaaniruokaa näkyväksi Suomessa”, hän kertoo. Lue lisää!
Keski-Suomen ruokakartta kutsuu tutustumaan lähellä tuotettuun ruokaan
Keski-Suomen ruokakarttaan on koottu esimerkkejä Keski-Suomessa tuotettavista raaka-aineista ja elintarvikkeista, joita voi ostaa suoramyyntitiloilta tai kauppojen hyllyiltä. Ruokakartan avulla halutaan esitellä maukasta ja monipuolista ruokamaakuntaamme. Tutustu ruokakarttaan tarkemmin!
Yrittäjänä maaseudulla: verkostot, innovaatiot, markkinointi
Ohjelma: Klo 9-9.45 – Tervetuloa Biotalousinstituuttiin / Tapani Sauranen – Hankkeista potkua yrittäjyyteen / Anna Aalto, Hanna Kaihlajärvi. Janne Salmi Klo 9.45-11.30: Vaihtoehtoiset työpajat – Työpaja 1: Biobord – yritysten […]