Jyväskylän ammattikorkeakoulu on saanut järjestettäväkseen artesaaniruoan SM-kilpailut 13.-15. syyskuuta 2019 Jyväskylässä. Tarkoituksena on kehittää ja tehdä artesaaniruokaa tunnetuksi. Kilpailu on avoin suomalaisille, pohjoismaisille ja Baltian maiden osallistujille. Kilpailukategorioita on 11 ja luokkia peräti 60 – juomista, marjoista ja kastikkeista aina liha- ja kalatuotteisiin.
Paikallisuudesta lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun -seminaarin ja työpajan 21.5.2019 materiaalit on julkaistu
Paikallisuudesta lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun -seminaari ja työpaja järjestettiin Jyväskylässä 21.5.2019. Tutustu täältä päivän materiaaleihin (esitykset, videot).
MEKA- ja LuomuKS-hankkeiden Laidunkauden päättäjäiset
Tervetuloa mukaan mukavaan Laidunkauden päättäjäisiin! MEKA ja LuomuKS laittavat hetkeksi hynttyyt yhteen ja järjestämme kepeän kesäillan maatalousyrittäjille. Luvassa rentoa yhdessäoloa, pientä purtavaa ja lyhyt ohjelmaosio. Paikka Vehniän kylätalo Himma ja […]
Keski-Suomen päivää juhlitaan 18.4., ohjelmassa mm. kokkikilpailu, maakunnan makuja, kulttuuria ja eläviä perinteitä
Torstaina 18.4. juhlitaan Keski-Suomen päivää. Tapahtumia järjestetään ympäri maakuntaa. Päivän päätapahtuman teemana on tänä vuonna keskisuomalainen ruoka.
Makujen Keski-Suomi -valokuvakilpailun finalistit ovat selvillä – Äänestä suosikkiasi 17.4. mennessä!
Makujen Keski-Suomi -valokuvakilpailun finalistit on julkaistu. Käy tutustumassa ja äänestämässä omaa suosikkiasi. Yleisöäänestys jatkuu 17.4. saakka.