Käsityömäisesti ja pienimuotoisesti tuotettujen suomalaisten elintarvikkeiden paremmuus ratkottiin jo kolmannen kerran järjestetyssä, valtakunnallisessa Käsintehty ruoka -kilpailussa Wemmi-syysmarkkinoiden yhteydessä 22.9.2018. Mukana oli ennätyksellisesti 21 tuotetta, ja kärjen osalta kilpailu oli tasaista. Voittajiksi nousivat innovatiiviset tuotteet.
Välitä viljelijästä -treffit järjestettiin Äänekoskella 14.3.2018 – Tutustu materiaaleihin
Välitä viljelijästä -treffit järjestettiin Kartano Kievarissa Äänekoskella 14.3.2018. Tutustu päivän materiaaleihin.
Amazing Keski-Suomi yhteistyöllä hienosti maaliin
Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen ja useiden keskisuomalaisten tahojen kanssa yhteistyössä järjestämä Amazing Keski-Suomi kisattiin 18.-19.5.2018. Tapahtuman tarkoitus oli tehdä näkyväksi Keski-Suomea sosiaalisen median eri kanavien kautta. Lue lisää fiiliksiä ja kokemuksia tapahtumasta!
Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpajan 20.2.2018 materiaalit on julkaistu
ENNAKOINNILLA MENESTYSTÄ – Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja järjestettiin Jyväskylässä JAMKin pääkampuksella tiistaina 20.2.2018. Päivän materiaalit on nyt julkaistu. Kannattaa tutustua!
Käsintehty ruoka -kilpailu kisattiin Jyväskylässä 16.9.2017 – Kärkikolmikko löytyi Keski-Suomesta, voittajaksi nousi Järki Särki
Käsityömäisesti ja pienimuotoisesti tuotettujen suomalaisten elintarvikkeiden paremmuus ratkottiin Wemmi – Ween maan wiljaa -markkinoiden yhteydessä toista kertaa järjestetyssä, valtakunnallisessa Käsintehty ruoka -kilpailussa 16.9.2017. Kilpailun kärkikolmikko löytyi tänä vuonna Keski-Suomesta. Voittajaksi nousi Järki Särki Oy:n Järki Särki, makuna savustettu ja luomu valkosipuli. Toisen sijan nappasi Jukolan Juusto Oy:n Aito Cheddar Chahti ja kolmanneksi ylsi Jyväs Pakari Oy:n Riihilimppu. Nojosniemen Tilan kuivattu härkäpapurouhe sai puolestaan kunniamaininnan Suomi100-tuotteena.