9.2.2021 järjestettävässä Suomi-brändillä maailmalle -webinaarissa keskustellaan Suomi-brändistä elintarvikeviennin näkökulmasta ja kartoitetaan, minkälaisille toimenpiteille on tarvetta tulevaisuudessa. Luvassa mielenkiintoisia puheenvuorojan niin viennin asiantuntijoilta kuin yrittäjiltä. Ilmoittaudu mukaan nyt!
Elintarvikeviennin infotilaisuus ja työpaja Jyväskylässä
Elintarvikeviennin infotilaisuus ja työpaja järjestetään Jyväskylässä JAMKilla keskiviikkona 4.12.2019 klo 11.00-16.00. Tarjolla on tietoa käytännön vientitoimista elintarvikeviennissä Venäjälle ja Ranskaan – miksi näille markkinoille tai miksi ei? Ilmoittautumiset maanantaihin 2.12.2019 klo 12 mennessä!
Keskisuomalaisten elintarvikeyritysten kansainvälistymisen ja kestävän kehityksen selvitys – vastaathan pe 25.10. mennessä!
Oletko keskisuomalainen elintarvikealan yritys, tai onko teillä matkailun ohessa tarjolla myös ruokapalveluja? Kiinnostaisiko sinua kertoa mikä yrityksenne kansainvälistymisen ja kestävän kehityksen tilanne on? Kutsumme teidät nyt vastaamaan kyselyyn perjantaihin 25.10.2019 mennessä. Kyselyyn vastaamiseen menee noin 10 minuuttia.
Vientityöpaja 4: Kohderyhmälle suunnattu markkinointiviestintä ja brändin rakentaminen
Tervetuloa perehtymään markkinointiviestintään ja brändin rakentamiseen Jyväskylässä to 21.2. Mitä tulee huomioida markkinointiviestinnässä ja brändäyksessä, mitä voi olla out of box-ajattelu asiakkaan tuotetestauksessa, sekä mistä ja miten etsitään sopivia partnereita? Käytännönläheiset […]
Vientityöpaja 3: Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu
Mitä vaaditaan myyvän pakkauksen suunnittelulta? Onko globaaleilla ja lokaaleilla markkinoilla eroa, kun viestit tuotteestasi kuluttajalle? Käytännönläheiset asiantuntijat Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä Verso Finland Oy:ltä perehdyttävät meidät asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja […]