Keskiviikkona 26.5. klo 10.30-12.30 järjestettävässä verkkoseminaarissa sinulla on mahdollisuus kuulla ulkomaisten tuotteiden viemisestä ja markkinoimisesta Ranskaan. Verkkoseminaari järjestetään Teamsissä ja sitä johtavat Martine Foulloy ja Harriet Bernot Set Up Partners Pariisista (www.setupparters.com). Molemmilla on laaja kokemus niin elintarvikealasta kuin ulkomaisten tuotteiden ostoprosesseista Ranskassa. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus yksittäisiin tapaamisiin puhujien kanssa.
Pavun uusi tuleminen! Proteiini- ja kasvisruokatrendien alkulähteillä -yleisötilaisuus Jyväskylässä
Pavun uusi tuleminen! Proteiini- ja kasvisruokatrendien alkulähteillä -yleisötilaisuus järjestetään Jyväskylässä pääkirjaston Wolmarinsalissa keskiviikkona 24.10. klo 18:00–19:00.