Elintarvikejalostuksen uudet tuulet – tutustumisretken aikana tutustutaan monipuolisesti paikalliseen elintarvikejalostukseen ja kuullaan muun muassa pakastekuivausinvestoinnista sekä Luken Joensuun elintarvikekehittämiseen liittyvästä toiminnasta.
Keski-Suomen Ruokafoorumi – 2. tapaaminen
Keski-Suomen Ruokafoorumi kokoontuu toisen kerran maanantaina 13.2. klo 12 – 15. Keski-Suomen Ruokafoorumin tavoitteena on toimia entistä vaikuttavamman ruokaverkoston ja sen rajapintojen yhteistyön edistämiseksi sekä ylläpitämiseksi. Yhteisellä foorumilla pyritään pitkäjänteisen […]
Yhteistyöhankkeella Keski-Suomen ruokaketjulle näkyvyyttä ja buustia
Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoimassa Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -yhteistyöhankkeessa (KEKO2) kehitettiin Keski-Suomen ruokaketjun toimintaa kokonaisuutena toimialarajat ylittäen. Hankkeessa tehtiin uudenlaisia kokeiluja ja avauksia ruokaketjun ja maaseudun toimijoiden aktivoimiseksi. Viestinnällä oli keskeinen […]
Tutustu Kylämme.fi-sivustoon
Tervetuloa tutustumaan Kylämme.fi-kyläsuunnittelupalveluun! Kylämme.fi on suomalaisille kyläyhteisöille ja vastaaville yleishyödyllisille toimijoille tarkoitettu maksuton kyläsuunnittelu- ja julkaisutyökalu verkossa. Palvelussa on alustat kyläsuunnitelmalle ja kylän turvallisuussuunnitelmalle. Kylän Kylämme.fi-sivusta voi jopa tehdä kylän […]
Elintarvikepäivä 2021
Vuodesta toiseen suosittu Elintarvikepäivä kokoaa jälleen sadat alan ammattilaiset ajankohtaisen tiedon pariin. Tänä vuonna tapahtuma tekee historiaa, sillä ensimmäistä kertaa ohjelmaa pääsee seuraamaan verkkotapahtumana tiistaina 18.5. klo 9.30-15.30 Verkkotapahtumassa pystyy sukkuloimaan vaivattomasti eri ohjelmaosioiden välillä ja kuuntelemaan itselle kiinnostavia puheenvuoroja. Osallistujat saavat lisäksi mahdollisuuden katsoa jälkikäteen tallenteena kaikkien asiantuntijoiden puheenvuorot.