Sadonkorjuuilta syyssatoteemalla järjestetään Konnevedellä tiistaina 3.10.2017 klo 18-20. Tarjolla on tietoa ja työpajoja!
Keski-Suomen Maaseutugaalassa juhlittiin maaseutua ja palkittiin sen tekijöitä
Järjestyksessään viides Keski-Suomen Maaseutugaala juhlittiin Saarijärven Kylpylähotelli Summassaaressa 8.9.2017. Maaseutugaala saattoi yhteen keskisuomalaiset karjatilalliset ja viljelijät sekä alueen muut toimijat ja asukkaat yhdessä juhlistamaan arvokasta maaseutuamme. Kaikkiaan juhlavieraita oli lähemmäs 200.
Käsintehty ruoka -kilpailu kisattiin Jyväskylässä 16.9.2017 – Kärkikolmikko löytyi Keski-Suomesta, voittajaksi nousi Järki Särki
Käsityömäisesti ja pienimuotoisesti tuotettujen suomalaisten elintarvikkeiden paremmuus ratkottiin Wemmi – Ween maan wiljaa -markkinoiden yhteydessä toista kertaa järjestetyssä, valtakunnallisessa Käsintehty ruoka -kilpailussa 16.9.2017. Kilpailun kärkikolmikko löytyi tänä vuonna Keski-Suomesta. Voittajaksi nousi Järki Särki Oy:n Järki Särki, makuna savustettu ja luomu valkosipuli. Toisen sijan nappasi Jukolan Juusto Oy:n Aito Cheddar Chahti ja kolmanneksi ylsi Jyväs Pakari Oy:n Riihilimppu. Nojosniemen Tilan kuivattu härkäpapurouhe sai puolestaan kunniamaininnan Suomi100-tuotteena.
Välitä viljelijästä -treffien 26.4.2017 materiaalit on julkaistu
Välitä viljelijästä -treffit järjestettiin 26.4.2017 Kartano Kievarissa Äänekoskella. Tilaisuus oli kaikkineen hyvin onnistunut – kiitoksia vielä kaikille mukana olleille! Tutustu täältä päivän materiaaleihin.
Välitä viljelijästä -treffit Äänekoskella
JAMKin hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke ja Melan Välitä viljelijästä -hanke järjestävät Välitä viljelijästä -treffit. Lue lisää!