Ammattikeittiöt ja kaupat ovat yhä kiinnostuneempia käyttämään järvikalaa. Asian edistämiseksi Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke järjestää yhteistyössä Sisä-Suomen Kalatalousryhmän kanssa strategiatapaamisen paikallisille kehittäjille ja kuntapäättäjille. Lue lisää ja ilmoittaudu 20.4. mennessä!
Lähiruokamiitti 2 – Myyjät ja ostaja kohtaavat Jyväskylässä
Kuluttajat ovat yhä kiinnostuneempia käyttämään paikallisia elintarvikkeita. Asian edistämiseksi Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke järjestää yhteistyössä MTK Keski-Suomen ja Osuuskunta Maitosuomen kanssa kohtaamispaikan paikallisille ruokaketjun toimijoille ja elintarvikeyrittäjille. Lue lisää ja ilmoittaudu pe 17.3. mennessä!
Keski-Suomen Maaseutugaala 2017
Keski-Suomen Maaseutugaala järjestetään Kylpylähotelli Summassaaressa Saarijärvellä 8.9.2017. Tilaisuudella juhlistetaan keskisuomalaista maaseutua ja maaseutuyrittäjyyttä. Lue lisää!
Syömmekö vielä huomenna suomalaista ruokaa? – Ruokaturvallisuudesta ruokaturvaan -seminaari
Syömmekö vielä huomenna suomalaista ruokaa? – Ruokaturvallisuudesta ruokaturvaan -seminaari järjestetään tiistaina 21.2.2017 klo 9.00 – 11.45 Jyväskylässä. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!
JAMKin hankkeet ja Keski-Suomen Keittiömestarit aloittavat yhteistyön
Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke ja Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke ovat sopineet Keski-Suomen Keittiömestareiden kanssa ainutlaatuisesta yhteistyöstä Osta tilalta! -päivään liittyen. Aiheesta on tulossa mediainfo to 25.8. klo 18.30-19.00 Naissaaren Kahvihuoneessa Vaajakoskella.