Ammattikeittiöt ja Foodservice-tukut ovat kiinnostuneita lisäämään paikallisten elintarvikkeiden määrää tarjonnassaan. Tämän asian edistämiseksi Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke järjestää infotilaisuuksia Foodservice -ketjun toimijoille ja elintarvikeyrittäjille eri puolilla Suomea vuonna 2016. Keski-Suomessa myyjät ja ostajat kohtaavat Lähiruokamiitissä Majakoskella ke 23.11.2016. Lue lisää ja ilmoittaudu pe 18.11. mennessä!
Keksintöjen Viikon Lähitori ja Teemaklinikka: Elintarvikekeksinnöt ja lähiruoka
Hyvä keskisuomalainen alkutuottaja, elintarvike- tai/ja maaseutumatkailuyrittäjä, ruokapalveluyrittäjä, muu maaseudun toimija tai kehittäjä – tule myymään, esittelemään ja verkostoitumaan Viitasaarelle! Tapahtumassa ovat mukana Viitasaaren kaupunki, Viitasaaren Yrittäjät, Kehittämisyhtiö Witas Oy, MTK […]
Retki Leivonmäelle
Virkisty ja verkostoidu retkellä Leivonmäelle 5.7. Kuulemme paikallisten yritysten toiminnasta: Karoliinan Kestikievari, Jukolan Juusto ja Röykkälän lammastila sekä retkeilemme Leivonmäen kansallispuistossa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki keskisuomalaiset maaseudun yrittäjät, toimijat ja […]