Tule nauttimaan ainutlaatuisia ruokaelämyksiä Aitojen Makujen Yöhön! Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran perjantaina 31.8.2018.
ENNAKOINNILLA MENESTYSTÄ – Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja
ENNAKOINNILLA MENESTYSTÄ – Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja järjestetään Jyväskylässä tiistaina 20.2.2018 klo 9.00 – 15.30, paikkana JAMKin pääkampus, Kasvosali C119.
Keski-SuomiON GO – Jotta voisimme hyvin -seminaari Jyväskylässä
Keski-SuomiON GO – Jotta voisimme hyvin -tilaisuus järjestetään Jyväskylässä tiistaina 6.3.2018 klo 09.00 – 16.30. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 2.3. mennessä!
Mistä yritykset löytävät rahoitusta maaseudulla? -webinaari
Mistä yritykset löytävät rahoitusta maaseudulla? -seminaari järjestetään ensi keskiviikkona 29.11.2017 9:30 – 16:00 Helsingissä. Seminaaria on mahdollista seurata myös etänä JAMKin pääkampuksella tilassa C112 (food and wine lab) osoitteessa Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä. Kahvitusten varaamiseksi ilmoittauduthan maanantaihin 27.11. klo 12 mennessä!
Hyödynnä suomalainen elintarvikelainsäädäntö – laadulla menestyvää liiketoimintaa -aluetilaisuus Jyväskylässä
Hyödynnä suomalainen elintarvikelainsäädäntö – laadulla menestyvää liiketoimintaa -aluetilaisuus järjestetään Jyväskylässä torstaina 25.1.2018 klo 12.00 – 16.00 (kahvitus ja ilmoittautuminen jo klo 11.30). Tilaisuuden tavoitteena on mm. tukea maatiloja tuotteiden jalostamisessa ja myynnissä sekä antaa tietoa lihalaitoksen perustamisesta, ja se on tarkoitettu maatilojen ja muiden yritysten edustajille, valvontaviranomaisille, yritysasiantuntijoille ja muille asiasta kiinnostuneille.