Elinvoimaiset kylät maaseudun kehittämisen ja liiketoiminnan vetureina -tupailta järjestetään Koskenpäässä 9.11.2017 klo 17.30–20.00. Tilaisuus on suunnattu kaikille kylien elinvoimaisuudesta ja kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille – maaseudun yrittäjille, kehittäjille ja muille toimijoille sekä kyläläisille. Ilmoittautumiset 7.11. mennessä.
Amazing Keski-Suomi
Amazing Keski-Suomi -tapahtuma järjestetään pe 18.5. – la 19.5.2018. Lisätietoja julkaistaan tuonnempana.
Lähiruokatapaaminen ja Keski-Suomen Keittiömestarit ry:n kokous Jyväskylässä
Keskisuomalaisille elintarviketuottajille ja -jalostajille suunnattu lähiruokatapaaminen ja sen perään Keski-Suomen Keittiömestarit ry:n kokous järjestetään JAMKin pääkampuksella Jyväskylässä maanantaina 9.10.2017 klo 18.00–21.00. Ilmoittautumiset torstaihin 5.10.2017 klo 12.00 mennessä!
Sadonkorjuuilta syyssatoteemalla Konnevedellä
Sadonkorjuuilta syyssatoteemalla järjestetään Konnevedellä tiistaina 3.10.2017 klo 18-20. Tarjolla on tietoa ja työpajoja!
Käsintehty ruoka -kilpailu kisattiin Jyväskylässä 16.9.2017 – Kärkikolmikko löytyi Keski-Suomesta, voittajaksi nousi Järki Särki
Käsityömäisesti ja pienimuotoisesti tuotettujen suomalaisten elintarvikkeiden paremmuus ratkottiin Wemmi – Ween maan wiljaa -markkinoiden yhteydessä toista kertaa järjestetyssä, valtakunnallisessa Käsintehty ruoka -kilpailussa 16.9.2017. Kilpailun kärkikolmikko löytyi tänä vuonna Keski-Suomesta. Voittajaksi nousi Järki Särki Oy:n Järki Särki, makuna savustettu ja luomu valkosipuli. Toisen sijan nappasi Jukolan Juusto Oy:n Aito Cheddar Chahti ja kolmanneksi ylsi Jyväs Pakari Oy:n Riihilimppu. Nojosniemen Tilan kuivattu härkäpapurouhe sai puolestaan kunniamaininnan Suomi100-tuotteena.