Makujen Keski-Suomi -valokuvakilpailun finalistit on julkaistu. Käy tutustumassa ja äänestämässä omaa suosikkiasi. Yleisöäänestys jatkuu 17.4. saakka.
Makujen Keski-Suomi -tapahtuma Kauppakeskus Sepässä Jyväskylässä 18.4.2019 klo 12-18
Makujen Keski-Suomi -tapahtuma Kauppakeskus Sepässä 18.4.2019 klo 12-18
Ohjelmassa klo 15 ’Taistelevat Keski-Suomen kokit’ -kisailu
Kisaamassa huippukokit tiimeineen. Osallistujina Jyväskylän kaupunginteatterin edustajat Hanna Liinoja ja Antti Niskanen sekä Yle-Keski-Suomen edustajana Hanna Talikainen ja Sanomalahti Keskisuomalaisen edustajana Tuula Puranen.
Tule maistamaan keskisuomalaisia makuja!
Keski-Suomen ruokamatkailu -työpaja II – tuotteistuksesta markkinointiin Petäjävedellä
Keski-Suomen ruokamatkailu -työpaja II – tuotteistuksesta markkinointiin järjestetään Petäjävedellä Maatilamatkailu Kumpusella 25.3. klo 17-20. Kohderyhmää ovat keskisuomalaiset ruokamatkailu-, matkailu-, lähiruoka- ja suoramyyntiyritykset.
Yrittäjä: Paikallisuudesta lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun – seminaari ja työpaja Jyväskylässä
Suomalaiset kuluttajat tuntevat Parmankinkun, mutta tunteeko italialainen Lapin Puikulan? Nimisuojatuotteet ja ruokamatkailu -seminaari & työpaja järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Rajakatu 35, Jkl, tila C119) tiistaina 21.5.2019 klo 9.00 – 15.30.
Ruokamatkailu tuotteeksi -työpaja tiistaina 12.3.2019, @Hotelli Verso Jyväskylä
Ruokamatkailu tuotteeksi -työpaja tiistaina 12.3.2019, @Hotelli Verso Jyväskylä
Tilaisuus on suunnattu Keski-Suomen elintarviketuottajille ja matkailualan toimijoille, jotka jo nyt käyttävät tai haluavat lisätä paikallisia raaka-aineita osana palvelujaan. Jatkamme Hungry for Finland ruokamatkailun tuotteistamis-työpajassa (13.2.) nousseiden aihioiden työstämistä ja ideoimme uusia.
Tavoitteena on työstää jo olemassa olevista tai uusista tuotteista konkreettisia ruokamatkailutuotteita. Samalla sovitaan, miten tuotteistamista olisi hyvä jatkaa.