Avainsana: KEKO2-hanke

Tilaisuus siirtyy! Lisää tuotteita, kauppaa ja liikevaihtoa, ja kuinka se tehdään? II – maito, liha, vilja

Lisää tuotteita, kauppaa ja liikevaihtoa, ja kuinka se tehdään? II – maito, liha, vilja
Avoin keskustelu- ja suunnittelutilaisuus. Etsitään keinoja, miten erityisesti maito-, liha- ja viljatuotteet saadaan vastaamaan kysyntään ja toimitettua loppukäyttäjille.

Kartoitetaan mahdollisuuksia yhteistyölle, tarpeita yhteismarkkinoinnille, pientukkutoiminnalle, verkkokaupalle, tuotekehitykselle, logistiikalle ja uusille avauksille.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki yrittäjät, yritystoiminnasta kiinnostuneet ja kehittäjät.

Askelmerkit Keski-Suomen brändäämiseen työpaja 5.3.2019

Askelmerkit Keski-Suomen brändäämiseen – kuka, mitä kohti, miten ja millä aikataululla

Tilaisuus alkaa vapaalla keskustelulla ja maittavalla aamukahvituksella klo 9.30. Itse työpaja käynnistyy Heikkilän Hilkan johdolla klo 10. Työskentelemme tavoitteellisesti kolme tuntia aina klo 13 asti. Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa myös työpajan ajan. Kännykät ja läppärit pääsevät päivähoitoon työpajan ajaksi.

Tilaisuus siirtyy! Lisää tuotteita, kauppaa ja liikevaihtoa, ja kuinka se tehdään? I – marjat, vihannekset

Lisää tuotteita, kauppaa ja liikevaihtoa, ja kuinka se tehdään? I – marjat, vihannekset

Avoin keskustelu- ja suunnittelutilaisuus. Etsitään keinoja, miten erityisesti marjat, vihannekset ja hedelmät sekä liha- ja kalajalosteet saadaan vastaamaan kysyntään ja toimitettua loppukäyttäjille.

Kartoitetaan mahdollisuuksia yhteistyölle, tarpeita yhteismarkkinoinnille, pientukkutoiminnalle, verkkokaupalle, tuotekehitykselle, logistiikalle ja uusille avauksille.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki yrittäjät, yritystoiminnasta kiinnostuneet ja kehittäjät.

Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailu

Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailu järjestetään Jyväskylässä 13.-15.9.2019 Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtuman yhteydessä. Lue lisää!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös