9.2.2021 järjestettävässä Suomi-brändillä maailmalle -webinaarissa keskustellaan Suomi-brändistä elintarvikeviennin näkökulmasta ja kartoitetaan, minkälaisille toimenpiteille on tarvetta tulevaisuudessa. Luvassa mielenkiintoisia puheenvuorojan niin viennin asiantuntijoilta kuin yrittäjiltä. Ilmoittaudu mukaan nyt!
Aitojen Makujen Yö
Tule järjestämään tai nauttimaan ainutlaatuisia ruokaelämyksiä Aitojen Makujen Yöhön perjantaina 28.8.2020.
AJATUSPAJA –RUOKA & MATKAILU!
Keskustelu-ja innovointitilaisuus verkossa keskiviikkona 17.6.2020 klo 12–13.30
Nyt on erinomainen aika lyödä päät yhteen ja luoda uutta kotimaanmatkailuun. Millaisia palveluja voisimme kehittää ja tarjota yhdessä. Kuinka retkeily, kulttuuri, ruokailu, tilakäynnit jne. voisivat rakentua uudenlaisiksi kokonaisuuksiksi ja kuinka niistä voitaisiin viestiä nopeasti. Mitä uutta saamme aikaiseksi yhdistämällä olemassa olevia palveluja tai mitä kokonaan uutta voisimme kehittää matkailijoiden iloksi ja kasvattamaan omaa liiketoimintaa.
Tilaisuus peruttu / Jalostusarvolla euroja – raaka-aineesta tuotteeksi! -yritysryhmähankkeen ideointi- ja suunnittelupalaveri Jyväskylässä
Tilaisuus on peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Jalostusarvolla euroja – raaka-aineesta tuotteeksi! -yritysryhmähankkeen ideointi- ja suunnittelupalaveri järjestetään Jyväskylässä JAMKin pääkampuksella (Rajakatu 35, tila C210) keskiviikkona 18.3.2020 klo 13.00–15.00. Ilmoittautumiset perjantaihin 13.3. mennessä – Tervetuloa!
Amazing Keski-Suomen 15.-16.5.2020 suunnittelupalaveri 3
Historian toinen Amazing Keski-Suomi järjestetään 15.–16.5.2020. Koko maakunnan yhteisen tapahtuman suunnittelu jatkuu Jyväskylässä JAMKin pääkampuksella (Rajakatu 35, Jyväskylä, tila C119) maanantaina 3.2.2020 klo 13.00–15.00. Kutsumme kaikki kiinnostuneet tahot ideoimaan, millaisen Amazing Keski-Suomen haluamme tällä kertaa toteuttaa. llmoittaudu suunnittelukokoukseen perjantaihin 31.1.2020 klo 10 mennessä!