Jyväskylän ammattikorkeakoulu on saanut järjestettäväkseen artesaaniruoan SM-kilpailut 13.-15. syyskuuta 2019 Jyväskylässä. Tarkoituksena on kehittää ja tehdä artesaaniruokaa tunnetuksi. Kilpailu on avoin suomalaisille, pohjoismaisille ja Baltian maiden osallistujille. Kilpailukategorioita on 11 ja luokkia peräti 60 – juomista, marjoista ja kastikkeista aina liha- ja kalatuotteisiin.
Paikallisuudesta lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun -seminaarin ja työpajan 21.5.2019 materiaalit on julkaistu
Paikallisuudesta lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun -seminaari ja työpaja järjestettiin Jyväskylässä 21.5.2019. Tutustu täältä päivän materiaaleihin (esitykset, videot).
Webinaari Artesaaniruuan SM-kilpailu 2019 – infoa osallistumista miettiville 20.5. klo 13.30-14
Puolen tunnin webinaarin aikana saat selville, mitä pitää sisällä Artesaaniruuan SM-kilpailu, joka järjestetään nyt kolmatta kertaa Jyväskylässä 13.-14.9.2019 ja miten siihen kannattaa valmistautua. Asiaa avaavat Eija Lamsijärvi ja Leena Pölkki.
Keski-Suomen tulevaisuusfoorumi XVIII
Keski-Suomen tulevaisuusfoorumi XVIII järjestetään Jyväskylän yliopistolla (Liikunta-rakennus, L304) tiistaina 19.11.2019 klo 11.30-15.45 teemalla Keskisuomalaisilla vai ilman? Väestökehityksen haasteista mahdollisuuksiin. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu maanantaihin 11.11. mennessä Keski-Suomi ennakoi -sivustolla.
Keski-Suomen päivää juhlitaan 18.4., ohjelmassa mm. kokkikilpailu, maakunnan makuja, kulttuuria ja eläviä perinteitä
Torstaina 18.4. juhlitaan Keski-Suomen päivää. Tapahtumia järjestetään ympäri maakuntaa. Päivän päätapahtuman teemana on tänä vuonna keskisuomalainen ruoka.