Keskisuomalaista lähiruokaa, kyllä kiitos! -tilaisuus järjestetään keskiviikkona 20.11. klo 12–15. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme siitä, mitä pitäisi tehdä ja kuinka tartutaan toimeen keskisuomalaisen lähiruoan edistämiseksi.
Tilaisuus peruttu / Järvikalaa ammattikeittiöihin -yhteistyötilaisuus ja työpaja Korpilahdella
Tilaisuus on peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Järvikalaa ammattikeittiöihin -yhteistyötilaisuus & työpaja järjestetään Korpilahdella Vaarunhovissa keskiviikkona 15.4.2020. Tilaisuus alkaa klo 11 omakustanteisella lounaalla, työpajaosuus on klo 12-16. Tilaisuus on suunnattu keskisuomalaisille kalastajille, ammattikeittiöille, elintarvikejalostajille ja logistiikan yrityksille sekä kehittäjille.
Ruoka & matkailu osaksi Keski-Suomen brändiä Jyväskylässä Ravintola Harmoonissa 8.10.2019
Ruoka & matkailu osaksi Keski-Suomen brändiä järjestetään Jyväskylässä Ravintola Harmoonissa tiistaina 8.10.2019 klo 9.00–15.30. Tilaisuudessa kehitetään ruokabrändiä osana Keski-Suomen matkailun strategiatyötä.
Keski-Suomen ruokakartta kutsuu tutustumaan lähellä tuotettuun ruokaan
Keski-Suomen ruokakarttaan on koottu esimerkkejä Keski-Suomessa tuotettavista raaka-aineista ja elintarvikkeista, joita voi ostaa suoramyyntitiloilta tai kauppojen hyllyiltä. Ruokakartan avulla halutaan esitellä maukasta ja monipuolista ruokamaakuntaamme. Tutustu ruokakarttaan tarkemmin!
Keski-Suomen päivää juhlitaan 18.4., ohjelmassa mm. kokkikilpailu, maakunnan makuja, kulttuuria ja eläviä perinteitä
Torstaina 18.4. juhlitaan Keski-Suomen päivää. Tapahtumia järjestetään ympäri maakuntaa. Päivän päätapahtuman teemana on tänä vuonna keskisuomalainen ruoka.