Maaseutu kaupungissa -lähiruokapäivä järjestettiin Jyväskylässä Kauppakeskus Sepässä lauantaina 8.9.2018. Ohjelman huipennus oli leikkimielinen lähiruokakokkauskisa. Kisaamassa olivat JJKn toimitusjohtaja Caius Forsberg, vuoden 2018 MasterChef -voittaja Marjut Koiranen sekä Lehtolan tilan yrittäjä Arja Kaunikkila-Laurikainen. Kuinka kilpailussa kävikään?
Kasvikset kiinnostivat kävijöitä lähiruoka- ja ruokakasvatustapahtumassa Saarijärven Biotalouskampuspäivillä 14.-15.9.2018
Lähiruoka- ja ruokakasvatustapahtuma järjestettiin Saarijärvellä Tarvaalassa Biotalouskampuspäivillä 14.-15.9.2018. Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten/Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen osastolla esiteltiin kauden kasviksia, jaettiin lähiruokamateriaalia ja maistatettiin maakunnassa kasvatettuja kyssäkaalia ja kirsikkatomaatteja.
Hyödynnä suomalainen elintarvikelainsäädäntö -Eviran aluetilaisuuden 25.1.2018 materiaalit on julkaistu
Hyödynnä suomalainen elintarvikelainsäädäntö – laadulla menestyvää liiketoimintaa -Eviran aluetilaisuus järjestettiin Jyväskylässä 25.1.2018. Tutustu päivän materiaaleihin.
Hyödynnä suomalainen elintarvikelainsäädäntö – laadulla menestyvää liiketoimintaa -aluetilaisuus Jyväskylässä
Hyödynnä suomalainen elintarvikelainsäädäntö – laadulla menestyvää liiketoimintaa -aluetilaisuus järjestetään Jyväskylässä torstaina 25.1.2018 klo 12.00 – 16.00 (kahvitus ja ilmoittautuminen jo klo 11.30). Tilaisuuden tavoitteena on mm. tukea maatiloja tuotteiden jalostamisessa ja myynnissä sekä antaa tietoa lihalaitoksen perustamisesta, ja se on tarkoitettu maatilojen ja muiden yritysten edustajille, valvontaviranomaisille, yritysasiantuntijoille ja muille asiasta kiinnostuneille.
Kuulumisia kuluttajien lähiruokakampanjasta Viitasaaren lähitorilta 6.10.
Kuluttajien lähiruokakampanjat saivat jatkoa Viitasaaren lähitorin yhteydessä. Lähiruokaosastolla vieraili noin 350 henkilöä ja maistiaisia meni todella paljon. Yllättävän moni osastolla vierailleista ei ollut aiemmin maistanut oman paikkakunnan tuotteita.