Riistan ja naudanlihan leikkaaminen sekä herkkureseptit haltuun lähiruokakoulutuksessa!
Riistaa & naudanlihaa – Käsittely- ja ruoanvalmistuskoulutus, 1. päivä
Riistan ja naudanlihan leikkaaminen sekä herkkureseptit haltuun lähiruokakoulutuksessa!
Erityisruokavaliot ja pakkausmerkinnät haltuun -koulutus, 2. päivä
Ilmoittautumisaikaa jatkettu ke 27.9. saakka! Tule päivittämään tiedot pakkausmerkinnöistä ja erityisruokavalioista.
Erityisruokavaliot ja pakkausmerkinnät haltuun -koulutus, 1. päivä
Ilmoittautumisaikaa jatkettu ke 27.9. saakka! Tule päivittämään tiedot pakkausmerkinnöistä ja erityisruokavalioista.
Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutus: Tapahtumaruokailun ABC
Tule hakemaan neuvot ja ruokatapahtuman organisoijan muistilista ajankohtaisesta koulutuksesta!