Käsityömäisesti ja pienimuotoisesti tuotettujen suomalaisten elintarvikkeiden paremmuus ratkottiin jo kolmannen kerran järjestetyssä, valtakunnallisessa Käsintehty ruoka -kilpailussa Wemmi-syysmarkkinoiden yhteydessä 22.9.2018. Mukana oli ennätyksellisesti 21 tuotetta, ja kärjen osalta kilpailu oli tasaista. Voittajiksi nousivat innovatiiviset tuotteet.
Amazing Keski-Suomi yhteistyöllä hienosti maaliin
Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen ja useiden keskisuomalaisten tahojen kanssa yhteistyössä järjestämä Amazing Keski-Suomi kisattiin 18.-19.5.2018. Tapahtuman tarkoitus oli tehdä näkyväksi Keski-Suomea sosiaalisen median eri kanavien kautta. Lue lisää fiiliksiä ja kokemuksia tapahtumasta!
Amazing Keski-Suomi
Amazing Keski-Suomi -tapahtuma järjestetään pe 18.5. – la 19.5.2018. Lisätietoja julkaistaan tuonnempana.
Käsintehty ruoka -kilpailu kisattiin Jyväskylässä 16.9.2017 – Kärkikolmikko löytyi Keski-Suomesta, voittajaksi nousi Järki Särki
Käsityömäisesti ja pienimuotoisesti tuotettujen suomalaisten elintarvikkeiden paremmuus ratkottiin Wemmi – Ween maan wiljaa -markkinoiden yhteydessä toista kertaa järjestetyssä, valtakunnallisessa Käsintehty ruoka -kilpailussa 16.9.2017. Kilpailun kärkikolmikko löytyi tänä vuonna Keski-Suomesta. Voittajaksi nousi Järki Särki Oy:n Järki Särki, makuna savustettu ja luomu valkosipuli. Toisen sijan nappasi Jukolan Juusto Oy:n Aito Cheddar Chahti ja kolmanneksi ylsi Jyväs Pakari Oy:n Riihilimppu. Nojosniemen Tilan kuivattu härkäpapurouhe sai puolestaan kunniamaininnan Suomi100-tuotteena.
Maatalouden parhaat käytännöt -kilpailu käynnissä
Monilla maatalousyrittäjillä on käytössään hyviä työtä helpottavia käytänteitä, joita ei ole tullut koskaan jaetuksi muille. Käytänteet eivät välttämättä ole uusia, mutta niiden toteutustapa voi poiketa totutusta. Löytyykö sinulta uusi omaperäinen […]