Päivän aikana esitellään hankkeen aikana muodostetut mallit lähiruokaterminaalin toiminnasta. Lisäksi tarkastellaan, miten esiselvityshankkeen aikana koottu tieto ei valu hukkaan, vaan toiminta tulisi näkyäksi. Ohesta löydät kutsun tilaisuuteen. Lisätietoja eija.partanen@witas.fi 044 […]
Pientyöpaja ammattikeittiöille ja tuottajille
Ilmoittautumista jatkettu 18.2. asti! Pohjoisen Keski-Suomen Lähiruokaterminaali-hanke kutsuu työpajaan ammattikeittiöiden edustajia ja tuottajia. Työpajan tarkoitus on tunnistaa ongelmat lähiruoan saamiseksi jatkuvaan käyttöön ja löytää ratkaisuja käytännön tasolla. Tuottajille on lisäksi […]
Lähiruoan valtakunnallinen koordinaatiohanke tiedottaa, 49/2017 (30.11.2017)
Lähiruoan valtakunnallisen koordinaatiohankkeen tiedotteessa 49/2017 on tuoretta tilastotietoa Suomen jalostavista elintarvikeyrityksistä kokoluokittain ja toimialoittain. Lue lisää!
Artesaaniruuan SM-kilpailut Raaseporissa
Artesaaniruuan SM-kilpailut järjestetään Tammisaaressa 21.-23.3.2018. Ilmoittautuminen on jo avattu. Lue lisää!
Paikallisruoan saatavuuden ja löydettävyyden lisääminen edellyttävät yhteistyötä ruokaketjun joka lenkissä
Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke edisti ruokaketjun yhteistyöverkostojen luomista. Se pureutui erityisesti pk-elintarvikeyritysten näkökulmasta uusien tuotteiden valintaprosessiin Foodservice-tukuissa ja ammattikeittiöissä.